Over ons

Hallo! Bedankt om eens de tijd te nemen om naar onze “over ons” pagina te surfen.

Mijn naam is Emma, een 25-jarige Brugse ondernemer die eind 2020 het gekke idee had om haar eigen kledingwinkel op te starten. Al van kleins af was ik gepassioneerd door mode en alles wat er mee te maken had. Zo heb ik tijdens mijn tienerjaren reeds een opleiding naai-en snit gevolgd hier in Brugge.
Na mijn middelbare school koos ik voor een bachelor in de orthopedagogie om voor andere mensen te zorgen, maar na anderhalf jaar in het werkveld, werd het toch duidelijk dat mijn hart elders lag.
Het verlangen om mij opnieuw bezig te houden met de fashion wereld werd steeds groter, tot ik in 2020 uiteindelijk de stap heb gezet.

Passie & liefde

Sillie is gegroeid uit een verlangen naar nieuw leven in Brugge.

Wanneer ik zelf ging shoppen in Brugge, vond ik het spijtig dat 99% van de winkels ketens waren. Iedereen ging naar dezelfde winkels en droeg dezelfde kleding. Ik verlangde naar iets anders, iets unieks.
Daarom zocht ik een mix van betaalbare, tijdloze en tegelijkertijd eigentijdse merken. 

Gezellig & huiselijk

Ik heb veel aandacht besteed aan het gevoel dat klanten krijgen in de winkel. Een huiselijke sfeer, gezelligheid en een warm welkom waren voor mij essentieel. Shoppen gaat immers om meer dan enkel kleding, niet?

Jij en ik

Wat ik het liefste doe is voor iedere persoon dié kledingstukken uitpikken waar zij zich helemaal zichzelf in voelen.
Klanten vragen mij soms of de winkel op jonge meisjes gericht is, maar dit is zeker niet zo. Ik richt mij op een breed publiek. Niets geeft mij een beter gevoel dan wanneer zowel de mama als de dochter met een glimlach Sillie buitenstappen.